Professionelt og effektivt tømrerarbejde tilbydes

Lad vores tømrer klare det hårde arbejde for dig

Skal du have lavet noget tømrerarbejde, og leder du i den forbindelse efter en professionel handyman med hænderne skruet godt på? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Falcher Multiservice udfører vi alt inden for snedker- og tømrerarbejde, og vi kan hjælpe med alt fra en ny træterrasse til døren der binder.

Uanset om opgaven er lille, stor eller mere kompliceret, så står vi klar til at udføre opgaven for dig - og vi tager meget gerne en ny udfordring op. Vi er beliggende i Otterup, men vi har gennem tiden hjulpet mange kunder fra bl.a. Otterup, Søndersø og omegn med deres tømrerarbejde.

Et grundigt forarbejde og høj kvalitet

Vi mener at et grundigt forarbejde og en god dialog mellem os og vores kunder, er vejen frem til et godt samarbejde. Derfor inddrager vi altid vores kunder i hele processen – fra start til slut. Derved sikre vi, at du får et tilfredsstillende resultat, som vil glæde dig mange år ud i fremtiden.

Derudover er vi utrolig kvalitetsbevidste, når vi arbejder. Derfor afslutter vi heller ikke en opgave, før vi selv er helt tilfredse med resultatet.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Hvis du sidder med nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores priser, træ eller vilkår, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi tager også meget gerne en uforpligtende snak med dig omkring dit kommende projekt, hvorefter vi kan beregne et tilbud og pris på tømrerarbejde hjemme hos dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Falcher.dk ApS

Kontor: Pileurten 5, 5450 Otterup

Værksted: Victoriagade 40-42, 5000 Odense C 

linkedin (2)

Kontakt os

Telefon: 22 98 69 10

E-mail: michael@falcher.dk

CVR: 39644290

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.