Montering af døre og vinduer tilbydes

Trænger husets gamle vinduer og døre til at blive skiftet ud, og leder du efter et firma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Falcher Multiservice har vi stor erfaring inden for både montering af døre samt udskiftning af vinduer, og vi stiller gerne vores erfaring og kompetencer til rådighed for dig, der kunne tænke sig at få monteret nye døre og vinduer i boligen.

Vi holder selv til i Odense, og herfra kører vi typisk ud til kunder, der har brug for vores professionelle hjælp til montering af vinduer og døre i vores eget lokalområde samt i Otterup, Søndersø og andre nærliggende områder.

​Hvad koster udskiftning af døre og vinduer?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en udskiftning af døre og vinduer koster. Vores priser afhænger derfor blandt andet af:

  • ​Hvor mange døre du skal have udskiftet
  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
  • Hvilke nye vinduer og døre du vælger
  • Om du skal have foretaget en udskiftning af indvendige døre eller udvendige døre

Hvis dine nuværende døre og vinduer er utætte, kan det altid betale sig at udskifte dem. Det skyldes, at du i så fald vil kunne spare mange penge på varmeregningen, samtidig med at du får et bedre indeklima. Derudover kan du også opnå en billig pris på ny montering af døre og vinduer, fordi du vil kunne benytte dig af håndværkerfradraget.

Indhent et uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer

Uanset om husets vinduer og døre er utætte, eller om du bare godt kunne tænke dig at få den skiftet ud med mere moderne løsninger, står vi klar til at hjælpe dig med ny montering af døre såvel som vinduer, og vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du ved, hvor meget du skal betale.

Ønsker du hjælp til nogle af vores andre ydelser såsom tagarbejde, haveservice eller noget helt tredje, udarbejder vi gerne et samlet tilbud til dig.

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Falcher.dk ApS

Kontor: Pileurten 5, 5450 Otterup

Værksted: Victoriagade 40-42, 5000 Odense C 

linkedin (2)

Kontakt os

Telefon: 22 98 69 10

E-mail: michael@falcher.dk

CVR: 39644290

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.