Tagarbejde udføres med stor erfaring

Skal du have udført professionelt tagarbejde, og leder du derfor i den forbindelse efter et erfarent firma, der kan varetage din opgave, er du kommet til det helt rette firma. Hos Falcher Multiservice løser vi rigtig mange forskellige opgaver, og en af dem er tagarbejde.

Vores kompetencer i forbindelse med tagarbejde dækker bredt, og vi løser derfor mange forskelligartede opgaver for vores kunder, som typisk befinder sig i Odense, Søndersø og Otterup, men vi kører også gerne ud til kunder i andre nærliggende områder for at hjælpe dem med deres tagopgave.

Vi er eksperter i renovering af tag

Som nævnt dækker vores kompetencer inden for tagarbejde bredt, men vi er blandt andet eksperter inden for tagrenovering. Det betyder, at vi for eksempel kan være behjælpelige, hvis du har opdaget, at dit tag er utæt, hvis tagbelægningen er blevet løs, eller hvis der er andre udfordringer med taget, der skal tages hånd om.

Taget er et af de steder på huset, hvor vi altid anbefaler, at vores kunder får professionel hjælp i stedet for at gøre arbejdet selv. Det skyldes, at taget er husets vigtigste værn mod vind og vejr, og hvis der opstår problemer med taget, er det vigtigt, at de bliver løst korrekt, således at der ikke opstår fugt eller råd i andre bygningsdele.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Uanset om der er tale om en større eller mindre tagreparation, eller om du har brug for professionel hjælp til en helt anden form for tagarbejde, står vi hos Falcher Multiservice klar til at udføre arbejdet for dig. Vi har stor erfaring inden for området, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på reparation af tag og andre tagopgaver.

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, eksempelvis montering af døre og havearbejde, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os – så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Falcher.dk ApS

Kontor: Pileurten 5, 5450 Otterup

Værksted: Victoriagade 40-42, 5000 Odense C 

linkedin (2)

Kontakt os

Telefon: 22 98 69 10

E-mail: michael@falcher.dk

CVR: 39644290

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.